Karajszeletek nyárson sütve

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Fényes és dús lesz, ha így egyenesíted ki a hullámos hajat! »

6 perc az egész torna, de csodás popsit és feszes combokat varázsol »

Ezek az alapszínek legyenek ott a szekrényedben! Mindent egyszerűbbé tesznek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 80 dkg sertéskaraj csont nélkül
  • őrölt bors
  • 3 ek mustár
  • 3 ek méz
  • 1 csokor zsálya
  • 1 dl olaj
  • 1 padlizsán
  • 2 cukkini
  • 8 zöldpaprika
  • 30 dkg koktélparadicsom
  • őrölt bors
  • 1 kk őrölt koriandermag
  • 1 kk őrölt mustármag
  • 1 dl olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept

A karajt hosszában 4 egyforma részre daraboljuk, majd szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, a mustárt a mézzel elkeverjük, a húshoz adjuk, és az egészet jól összeforgatjuk, hogy a pác mindenhol érje a húst. Mindegyik húsra egy zsályalevelet teszünk, és félbehajtva, nem túl szorosan nyársakra húzzuk. Meglocsoljuk olajjal, és hűtőbe tesszük. A padlizsánt, cukkinit félujjnyi vastag karikákra, a paprikát félbe vágjuk, a paradicsomokat egészben hagyjuk, és sóval, borssal, korianderrel, mustármaggal ízesítjük. Végül meglocsoljuk az olajjal, majd a nyársakat és a zöldségeket forró grillen vagy roston pirosra sütjük.

Blog.hu ajánló