Tejszínes-kukoricás sertés

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy gyors vasárnapi ebéd volt. Saját ötlet.

Tejszínes-kukoricás sertés

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg sertéscomb
  • 1 kis doboz kukoricakonzerv
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 guriga szalámis lágy sajt
  • 5 gerezd foghagyma
  • 1 fej vörös hagyma
  • 1 ek liszt
  • bors
  • piros paprika
  • vegeta
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A húst megmossuk, hosszú csíkokra vágjuk, és feltesszük főni az apróra vágott foghagymával, borssal, sóval, vegetával. A főzőtejszínt kikeverjük a liszttel, a sajttal, az apróra vágott hagymával. Mikor a hús teljesen megpuhult, öntünk rá olajat és lepirítjuk, ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt. 2 perc alatt összefőzzük és megszórjuk piros paprikával.
Krumplipürével tálaljuk.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük