Görögdinnyés-mascarponés pohárkrém
Görögdinnyés-mascarponés pohárkrém
Hozzávalók 4 személyre
- 50 dkg felkockázott görögdinnye
- 10 dkg mascarpone
- 1 dl habtejszín
- 1 csomag vaníliás cukor
- porcukor ízlés szerint
- karamellizált szezámmag
Elkészítés:
A dinnyét kimagozzuk és felkockázzuk. A mascarponét kikeverjük az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral és a vaníliás cukorral. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük, végül a fagylaltos kelyhekbe felváltva belekanalazzuk a dinnyét és a krémet. Legalább fél órára a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept