Rozmaringos sertésmáj
Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

- Különleges lesz a szetted, ha így kombinálod a színeket: felpezsdítik a megjelenést »
- Az 53 éves Carla Bruni stílusa egyszerű, de kifinomultan nőies: az egykori francia first lady szettjeit könnyű lemásolni »
- A francia nők kedvenc frizurája pillanatok alatt elkészül: egyszerű konty, ami nőiessé teszi a megjelenést »
Top olvasott cikkek
- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
- „Napi 1 szexből 8 havonta 1 lett” - Házaspárok vallomása a szexmentes kapcsolatról
Rozmaringos sertésmáj
Hozzávalók 4 személyre:
- A májnyárshoz:
- 60 dkg sertésmáj
- 50 dkg koktélparadicsom
- só
- őrölt bors
- 2 szál rozmaring
- 1 kiskanál őrölt kömény
- 1 kiskanál őrölt majoránna
- 0,7 dl olaj
- A körethez:
- kínai kel
- só
- őrölt bors
- olívaolaj
Elkészítés:
Grill recept
A májat csíkokra vágjuk, majd a paradicsomokkal váltakozva nyársakra húzzuk, borssal, majorannával, köménnyel fűszerezzük, rászórjuk az apróra vágott rozmaringot és meglocsoljuk az olajjal. A körethez a kínai kelt cikkekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, meglocsoljuk olívaolajjal, és forró grillen vagy rostlapon a májnyársakkal együtt pirosra sütjük.
Még több recept