Rozmaringos sertésmáj
Rozmaringos sertésmáj
Hozzávalók 4 személyre
- A májnyárshoz:
- 60 dkg sertésmáj
- 50 dkg koktélparadicsom
- só
- őrölt bors
- 2 szál rozmaring
- 1 kiskanál őrölt kömény
- 1 kiskanál őrölt majoránna
- 0,7 dl olaj
- A körethez:
- kínai kel
- só
- őrölt bors
- olívaolaj
Elkészítés:
Grill recept
A májat csíkokra vágjuk, majd a paradicsomokkal váltakozva nyársakra húzzuk, borssal, majorannával, köménnyel fűszerezzük, rászórjuk az apróra vágott rozmaringot és meglocsoljuk az olajjal. A körethez a kínai kelt cikkekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, meglocsoljuk olívaolajjal, és forró grillen vagy rostlapon a májnyársakkal együtt pirosra sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept