Sajttal töltött csirkecomb sült krumplival
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Hemzsegnek az online vásárlók, miközben konganak az ürességtől a butikok: a járványhelyzet átírta a vásárlási szokásokat »
- Elképesztően nőies és sokoldalú trend tér vissza: a kordbársony cuccok idén így ütősek »
- A legerősebb vízhajtó smoothie receptek: pár nap alatt segítenek megszüntetni a puffadást »
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- 16 éves lett Deustch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya: Emma gyönyörű tini
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
- 122 éves koráig élt a francia asszony: különös képeken mutatjuk hosszú életét
Ez a sokadik töltött csirkecomb receptjének egyszerű változata. Gyorsan elkészíthető ebédre. Mindig többet készítek, mert hidegen vacsorára is szívesen fogyasztja a család.
Sajttal töltött csirkecomb sült krumplival
Hozzávalók 4 személyre:
- 8 db csirke felsőcomb
- 200 g trappista sajt
- 4 gerezd fokhagyma
- 1 ek petrezselyem
- 2 db tojás
- 1 púpozott ek liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- 2 ek napraforgóolaj
- só
- bors
- A kukoricalisztbe forgatott krumplihoz:
- 6 db burgonya
- 1 kk fokhagymapor
- rozmaring
- fűszerpaprika
- só
- bors
- olaj
Elkészítés:
Grill recept
A megmosott, kicsontozott combokat sózd, borsozd, tedd beléjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát és sajtdarabokat úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöld fel, és mindegyiket tűzd át egy-egy hústűvel.
Először mártsd meg a combokat tojásban, amibe tedd bele a lisztet és 1 kk csombort, végül jöhet a zsemlemorzsába forgatás. 2 ek olajat teszünk a csirkecombokra.
Bélelj ki egy nagy tepsit sütőpapírral és tedd rá a húst.
A kukoricalisztbe forgatott burgonyához a krumpli kivételével keverd össze a hozzávalókat, majd forgasd össze alaposan a felszelt krumplival.
Forgasd kukoricalisztbe, és tedd a húsok mellé, majd 220 fokos sütőben időnként átforgatva kívül ropogósra, belül puhára az egészet kb. egy óra alatt.


Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
Még több recept