Tésztasaláta
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik

- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Dér Heni gyönyörű menyasszony volt: különleges ruhában ment férjhez
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- 10 kép Észak-Koreából, amiért kitiltást kapott a fotós – Ezt az arcát senki nem láthatja az országnak
Tésztasaláta
Hozzávalók 4 személyre:
- 1 csomag orsótészta
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 doboz majonéz
- só
- bors
- porcukor
- olaj
- kukorica
- tojás
- sonka
- uborka
- lilahagyma
Elkészítés:
A tejfölt és a majonézt összekeverem, és sóval, borssal, porcukorral és olajjal ízesítem. Belekeverem a kukoricát, az apróra vágott sonkát, a megpucolt és felszeletelt uborkát és hagymát, a keményre főzött és összeaprított tojást, és a kifőzött tésztát. Egy pár órára hűtőbe teszem, hidegen tálalom. A hozzávalók mennyiségét mindenki saját ízlése szerint rakja bele. Én 40 dkg sonkát, 2 doboz kukoricát, 1 kígyóuborkát, 10 tojást és 3 lilahagymát szoktam.

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!
Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.
Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban!
Promóció
Még több recept