Almás kevert
A barátnőm ajánlotta.
Almás kevert
Hozzávalók 4 személyre
- 40 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 tojás
- 1 citrom héja
- 5 teáskanál fahéj
- 45 dkg reszelt alma
- 45 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
Elkészítés:
A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A citromhéjat és a reszelt almát hozzáadjuk. A lisztbe elkeverjük a sütőport és a fahéjat, és a masszához adjuk.
Nagy peremes tepsit sütőpapírral kibélelünk, belesimítjuk a tésztát. Előmelegített sütőben 190 fokon kb. 40 percig sütjük. Kockára vágva kínáljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept