Rántott pontyfilé
Rántott pontyfilé
Hozzávalók 4 személyre
- ponty
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- burgonya
- olaj
- bors
- paradicsom
- paprika
- só
Elkészítés:
A frissen fogott pontyot kifilézve, beirdalva besózom, majd 1-2 órára hűtőbe teszem, hogy jól átjárja a só íze.
Megborsozom, bepanírozom.
Bő forró olajban lassan sütöm ki, hogy a halszeletek jól átsüljenek.
Köretnek főtt, sült krumplit készítettem, az egész ételt pedig paradicsommal, paprikával díszítettem.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept