Okroska

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A legegyszerűbb szemsmink lusta napokra - 3 perc alatt kész »

Kiskutyákra cserélték a virágokat a világ legcukibb esküvői fotózásán »

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az anyósomtól tanultam ezt a finom nyári levest, csak egy kicsit változtattam rajta annyival,hogy én majonéz helyett kefirt használok, amitől sokkal finomabb és egészségesebb is.Ez igazából egy orosz étel. A párom egyik kedvenc étele.Sokszor elkészítem. A nagy kánikulában jólesik ez hűsítő finomság.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6-8 db krumpli
  • 5 db tojás
  • 4 db uborka
  • 10-15 dkg sonka
  • 4-5 szál újhagyma
  • l doboz kefir
  • bors
  • kapor
  • citrom
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit és a tojást megfőzzük. Közben felkockázzuk a megmosott uborkát, újhagymát és a sonkát.Ha kész, a krumplit és a tojást is felkockázzuk pici darabokra. Az összes hozzávalót sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük. Felöntjük a kefirrel, és 2-3dl főtt, kihűlt vízzel. Jól összekeverjük, és hűtőben hűtjük 1-2 órát. Tálaláskor a tetejét megszórjuk felaprított kaporral. Meglocsoljuk 1-2 kanál citromlével. Hidegen fogyasztjuk.

Blog.hu ajánló