no

Zongorabillentyű

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Zongorabillentyű

Hozzávalók 8 személyre

  • 2*21 dkg margarin
  • 21 dkg porcukor
  • 15 dkg liszt
  • 1 kk sütőpor
  • 21 dkg darált dió
  • 1 citrom reszelt héja
  • 5 tojás
  • 1/2 dl rum
Recept idők

Elkészítés:

Először a margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd beleöntjük a rumot. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált diót és a citrom héját, és összekeverjük az 5 tojás kemény habjával (csak fehérje). 22*38 cm-es tepsiben, 200 fokon 20 percig sütjük.
Az 5 tojás sárgáját 21 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, és a megsült tésztára kenjük - még forrón.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük