Zongorabillentyű
Zongorabillentyű
Hozzávalók 8 személyre
- 2*21 dkg margarin
- 21 dkg porcukor
- 15 dkg liszt
- 1 kk sütőpor
- 21 dkg darált dió
- 1 citrom reszelt héja
- 5 tojás
- 1/2 dl rum
Elkészítés:
Először a margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd beleöntjük a rumot. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a darált diót és a citrom héját, és összekeverjük az 5 tojás kemény habjával (csak fehérje). 22*38 cm-es tepsiben, 200 fokon 20 percig sütjük.
Az 5 tojás sárgáját 21 dkg porcukorral fehéredésig keverjük, és a megsült tésztára kenjük - még forrón.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept