Szegfűgombás zöldségleves
Szegfűgombás zöldségleves
Hozzávalók 4 személyre
- 1 finomfőzelék alap
- 1,5 maroknyi szegfűgomba
- 1 marék petrezselyem levél
- 2 db zeller levél
- 4-5 kicsi karalábélevél
- 1 zsenge hagymaszár
- 2 zöldségleves kocka
- 2 evőkanál eperlevél (tészta)
Elkészítés:
A gombákat több vízben megmostam, a leveleket, hagymaszárat összevagdostam.
A főzelékalapot forrásig főztem, majd beleraktam a leveskockát, a gombát, a többi hozzávalót, majd még pár percig forraltam.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept