Málnahab

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

Mennyei bőrápoló ínyencségek, a pihe-puha selymességért: őszi illatvarázzsal csábítanak »

A Hadid-lányok 56 éves édesanyja bomba formában van: Yolanda akár ma is modellkedhetne »

Nem tarolta le a mamafazon a szűk szárú farmert, még mindig irtó divatos: idén ősszel így lehetsz csinos benne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Anyukámtól tanultam.

Málnahab

Hozzávalók 4 személyre:

  • fél kg málna
  • 3 tojásfehérje
  • 2 kanál cukor
Recept idők

Elkészítés:

A málnát mossuk meg alaposan, majd kissé törjük össze. A tojásfehérjékből verjünk habot, nagyon kemény legyen. Adjuk hozzá a cukrot. Ha valaki édesebben szereti, a 2-nél több kanállal is tehet hozzá. A cukorral is nagyon keményre verjük a habot. Végül adjuk hozzá az összetördelt málnát. Ugyancsak géppel verjük tovább. Hűtőbe, de akár fagyasztóba is tehetjük.

Ezt is szeretjük