Fantaszelet másképp

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Nyoma sem marad a pattanásnak, ha így kerül fel a smink: ezek a trükkök visszaadják az önbizalmat »

A 29 éves Rita Ora durván rákattant a cipődivatra: legújabb fazonjai éppolyan dögösek, mint ő maga »

Feszesíti a petyhüdt bőrt, elsimítja a mikroráncokat: a frakcionált CO2 lézeres kezelés korrigálja a bőrhibákat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Szoktam újfajta sütiket kipróbálni. Ezt a családomnak sütöttem és nagyon ízlett mindenkinek. Ajánlom mindenkinek egyszerű és finom.

Fantaszelet másképp

Hozzávalók 8 személyre:

  • 9 db tojás
  • 7 púpos kanál liszt
  • 9 kanál cukor
  • 1.cs sütőpor
  • 1 db ételszínezék
  • 1.5dl étolaj

Krémhez

  • 50 dkg túró
  • 2 db tojássárgája
  • 1 citrom reszelt héja
  • 20 dkg cukor
  • 20 dkg vaj
  • 2.5 dl tej
  • 3 púpos ek liszt

Teteje

  • 3cs vaníliás pudingpor
  • 1 l málna üdítő
  • 3ek cukor
Recept idők

Elkészítés:

1. A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd az ételszínezéket az olajat, és végül a habbá vert tojásfehérjét.
2. Sütőpapírral bélelt normál méretű gáztepsiben 190 fokon tűpróbáig sütjük. Ha megsült, kiborítjuk, és levesszük róla a papírt.
3. A tejből, lisztből és cukorból folyamatos keverés mellett sűrű krémet főzünk, majd megvárjuk, míg teljesen kihűl.
4.Robotgéppel elkezdjük a főzött krémet kikeverni, majd hozzákeverjük a szobahőmérsékletű margarint, végül a túrót és a citrom reszelt héját. A masszát a kihűlt tésztára kenjük.
5.A mázhoz a pudingot elkeverjük a cukorral, apránként hozzáadjuk az üdítőt, és lassú tűzön, állandóan kevergetve, sűrűsödésig főzzük. Amikor langyosra hűlt, a sütire simítjuk.

1
2
Ezt is szeretjük