Naranccsal sült csirkecomb

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Szőke lett, és eltűnt a hosszú copfja: Ariana Grande nagyon más így »

Zseniális trükk az esküvői fotóhoz: még romantikusabb lesz tőle a kép »

Formátlan szemöldökből tökéletes ív: 2 perc alatt átváltozik az arc »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Eszembe jutott, ki kellene próbálni ezt a nagyon finom ételt.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 egész csirkecomb
  • 1 dl édes fehérbor
  • 2 db narancs
  • vaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A combokat sózzuk, borsozzuk, bekenjük alaposan vajjal, a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot.
A fehérbort és a másik narancs kifacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat, kb. 1 órára hűtőbe tesszük. A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba rakjuk, ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben készre sütjük. A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát, és pirítsuk meg a csirkét.

Ezt is szeretjük