Naranccsal sült csirkecomb
Eszembe jutott, ki kellene próbálni ezt a nagyon finom ételt.
Naranccsal sült csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre
- 4 egész csirkecomb
- 1 dl édes fehérbor
- 2 db narancs
- vaj
- só
- bors
Elkészítés:
A combokat sózzuk, borsozzuk, bekenjük alaposan vajjal, a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot.
A fehérbort és a másik narancs kifacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat, kb. 1 órára hűtőbe tesszük. A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba rakjuk, ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával.
Előmelegített sütőben készre sütjük. A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát, és pirítsuk meg a csirkét.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept