Rántott gesztenyerúd

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Extra száraz kezeken teszteltük az SOS bőrspray-t: nem azt kaptuk, amit vártunk »

Farmerhatású manikűr pofonegyszerűen: különleges, és gyorsan elkészül »

Fényes és dús lesz, ha így egyenesíted ki a hullámos hajat! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg gesztenyepüré
  • 3 dkg vaj
  • 2 tojássárgája

Panírozáshoz

  • tej
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Mártáshoz

  • 1 egész tojás
  • 2 tojássárgája
  • 4 dkg porcukor
  • 2dl tej
  • 5 cent rum
Recept idők

Elkészítés:

A gesztenyepürét a vajjal és a tojássárgájával jól kikeverjük, majd lehűtjük. Ezután egyforma kis rudacskákat formázunk, bepanírozzuk és és kisütjük. A rumos mártással együtt tálaljuk, amit külön csészében adunk, vagy leöntjük vele.
Elkészítése: az egész tojást és a tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd lassan forró tejet csurgatunk bele,vigyázva, hogy a tojás össze ne fusson. A tűzre téve addig keverjük, amíg felforrt. Ekkor beletesszük a rumot. Akinek ez nem tetszik, adhat a gesztenyerúd mellé gyümölcsdzsemet is.

Blog.hu ajánló