Gombás spenóttal töltött palacsinta

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezt a receptet én találtam ki és a családom nagyon szereti...Most hogy jön a friss spenót, szerintem igazán finom ebédet lehet belőle csinálni.

Gombás spenóttal töltött palacsinta

Hozzávalók 4 személyre

  • 12 palacsinta
  • 30 dkg gomba
  • 30 dkg friss spenót
  • 1 kis fej hagyma
  • 10 dkg tejszínes sajtkrém
  • 2 gerezd fokhagyma frissen
  • őrölt bors
  • 2 zacskó sajtszósz
  • 1/2 liter tej
Recept idők

Elkészítés:

A hagymát megpirítjuk a felszeletelt gombával és rádobjuk az össze vágott spenótot.
Sózzuk borsozzuk,a felaprított fokhagymát rátesszük és
frissen őrölt borssal fűszerezzük.
Ha a spenót összeesett, rátesszük a krémsajtot és összeforraljuk.
A palacsintákat megtöltjük és kockára hajtjuk, majd egy tűzálló tálba fektetjük.
Ráöntjük a tejjel elkevert sajtszószport és 180° -ra előmelegített sütően 20-25 percig átsütjük.
Bátrabbak reszelt sajttal is megszórhatják.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük