Sajtos csigatallér
Sajtos csigatallér
Hozzávalók 8 személyre
- 25 dkg liszt
- 1 mk sütőpor
- 1 mk só
- 12,5 dkg margarin
- 1 dl tej
- Krém
- 12,5 dkgmargarin
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 mk só
- 1 mk pirospaprika
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3 cipóra osztjuk.
A krém hozzávalóit habosra keverjük.
A tésztacipókat kb. levestészta vastagságúra nyújtjuk, a krém harmadával megkenjük, majd szorosan összecsavarjuk.
A 3 rudat a hűtőbe tesszük megszilárdulni, éles késsel kb. 2 mm-es szeleteket vágunk belőle. Tepsire fektetve aranysárgára sütjük a korongokat.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept