Tonhalsaláta
Tonhalsaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 2 doboz tonhalkonzerv
- 1 fej saláta
- 1 uborka
- 1 paradicsom
- 1 pohár natúr joghurt
- só
Elkészítés:
A salátát megmossuk, nagyobb darabokra tépjük. Egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a felkockázott uborkát és a tonhalat. Ezt jól összekeverjük, kicsit sózzuk. Végül joghurttal leöntjük a salátát. Pihentessük legalább 1 órán át a hűtőszekrényben, hogy az ízek jól összeérjenek. Pirítóssal tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept