Puncsszelet

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

Ezt edd vacsorára, ha edzeni voltál: mindent pótol, amit kell, de nem hizlal »

Dianát így csak ritkán láthattuk: ilyen volt, amikor nem a nyilvánosságnak öltözködött »

Jobb az arctisztító kefénél, és azt is elmondjuk, miért: tisztít, és kisimítja a bőrt az új készülék »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 8 személyre:

Piskótához

  • 8 tojás
  • 8 ek finomliszt
  • 8 ek kristálycukor
  • 1 cs. sütőpor

Krémhez

  • 2 csomag puncsos pudingpor
  • 8 dl tej
  • 20 dkg porcukor
  • 1 margarin (kocka)

A díszítéshez

  • reszelt csoki
Recept idők

Elkészítés:

Először elkészítjük a piskótát. A tojásokat szétválasztjuk. Felverjük a fehérjét. Majd a sárgáját kikeverjük a cukorral. Utána hozzátesszük a tojásfehérjéhez a cukros sárgáját, és nagyon óvatosan a lisztet is (kanalanként). Megsütjük a piskótát.
Hagyjuk kihűlni, közben jöhet a krém. A tejjel és a 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot. A margarint habosra keverjük a maradék cukorral. A már langyos pudinghoz hozzákeverjük a margarint. A piskótát három lapba vágjuk, megkenjük a krémmel. A tetejére is teszünk a krémből. A tortát reszelt csokoládéval díszítjük.
(Az egyik puding lehet vanília is, úgy még változatosabb a torta.)

1
2
Blog.hu ajánló