Gombás csirke
Gombás csirke
Hozzávalók 4 személyre
- 6 csirkecomb
- 2 fej vöröshagyma
- 1 dl bor
- só
- bors
- majoránna
- 25 dkg gomba
- 1 kis doboz paradicsompüré
- zsír
Elkészítés:
Az alapanyagokat előkészítjük. A hagymát és a gombát apróra vágjuk. A zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rajta a csirkecombokat. Utána hozzáadjuk a bort, a sót, a borsot, a majoránnát és az ugyancsak dinsztelt gombadarabokat. Végül jöhet a paradicsompüré és egy kis víz. Addig hagyjuk a tűzön, amíg a hús puha nem lesz. Közben lehet, hogy többször kell hozzá önteni vizet.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept