Paprikás csirke túrós tésztával
Ez is érdekelhet
beauty and style
- A nyár legnőiesebb darabja a fehér nadrág: végtelen variációban elsüthető, így mindig felfrissíti a megjelenést »
- Az 57 éves Caroline az egyik leghíresebb ősz hajú modell, de a lánya szépségén is csak ámulni lehet: Mimi le sem tagadhatná édesanyját »
- Nőies, dús hatású frizurák, amiket nem ollóval készített a fodrász: divatos fazonok borotvával vágva »

Top olvasott cikkek
- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
Paprikás csirke túrós tésztával
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg csirkehús (mell, comb, szárny)
- só
- bors
- pirospaprika
- kis liszt
- 2 fej hagyma
- pirosarany
- 1 zacskó tészta
- negyed kg túró
- 1 nagy pohár tejföl
- zsír
Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk. A húst előkészítjük, amit kell, felszeletelünk. A hagymát zsíron megpirítjuk, majd hozzátesszük a húst, kicsit pirítjuk. Utána fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, pirosarannyal, majd kis vizet öntünk a pörköltalaphoz. Ha a hús megpuhul, hozzákeverjük a tejföl felét és egy kis lisztet.
A pörkölt készítése közben feltesszük főni a tésztát. Ha kész, rátesszük a túrót és a maradék tejfölt. Végül összekeverjük a túrós-tejfölös tésztát és a paprikás csirkét.

Még több recept