Baconbe göngyölt spárga
Baconbe göngyölt spárga
Hozzávalók 4 személyre
- fél kg spárga
- negyed kg bacon
- 2 ek vaj
- 1 ek liszt
- 1 tejföl
- só
- bors
Elkészítés:
Mossuk meg a spárgát, vágjuk le a fás végeit! Ha valaki szereti ropogósan, akkor rögtön tekerheti a baconbe. Ha valaki nagyon puha spárgát enne, mielőtt elkezdi sütni, 5-10 percig főzze.
Külön készítsük el a "szószt". Forrósítsuk fel a vajat, majd adjuk hozzá a lisztet. Ha kezd kicsit pirulni, jöhet a tejföl, és az ízlés szerinti só, bors. Ha kicsit összerottyant, tegyük egy jénaiba a baconbe göngyölt spárgákat, és öntsük le a szósszal! Majd süthetjük is.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept