Concorde csirke

Ez is érdekelhet

Sokan rosszul használják az arcmaszkot - Eláruljuk, hogy kell, és egy szuper akciót is mutatunk (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Sikkes szettek pofonegyszerűen, ha nincs mit felvenned: így használd az alapdarabokat »

8 illatos testradír, amitől újjászületik a bőr: olyan lesz, mint a babáké »

Vastag a combjuk, és narancsbőrös a fenekük, de irtó dögösek fürdőruhában »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Édesanyámtól. Állítólag az ételről elnevezett repülőn szolgálták ezt fel annak idején.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 db egész csirkemell
  • 3dkg pirospaprika
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg zsír
  • 20 dkg csiperke gomba
  • bors
  • 20 dkg húsvétról maradt tarja
  • 1 csomag lapka sajt natúr
  • 1 csomag lapka sajt füstölt
  • 1/2 l tej
  • 15 dkg trappista sajt
  • 1kg burgonya
  • 1 csomag petrezselyem
  • 2 dl száraz fehér bor
  • 1 dl szóda
Recept idők

Elkészítés:

Háát erre fel kell készülni, mert elég macerás. Viszont megéri a sok vesződséget, mert nagy kedvencé válik.

A csirkemelleket felszeletelem. Enyhén paprikás lisztbe forgatom, majd kis zsírban hirtelen kisütöm. Nem annyira hirtelen, hogy a borból készült fröccsöt ne tudnám meginni.
Előkészítek egy kizsírozott nagyobb tepsit.
Belehelyezem a kisütött húsokat. Erre kerül egy szelet tarja, majd fél szelet sima és fél szelet füstölt sajt (lapka).
Ha ezzel megvagyunk, a gombákat kevés zsíron megpároljuk. Kevés borssal fűszerezzük.
Basamell mártást készítünk. Majd ebbe keverjük a párolt-pirított gombát.
Ennek jó keménynek kell lennie, hogy megálljon.
A sajt tetejére halmozzuk.
Ezért fontos, hogy innen ne folyjon le.
Az egészet még megreszeljük a másik sajttal.
Ha kész vagyunk, 170C sütőben megsütjük. (Kb. 20 perc.)
Ehhez a fantasztikus ételhez én petrezselymes burgonyát adok.

Ez tényleg nagyon finom.

Jó étvágyat hozzá!

Ezt is szeretjük