Zöldborsófőzelék
Zöldborsófőzelék
Hozzávalók 4 személyre
- fél kg (fagyasztott) zöldborsó
- 3 kisebb krumpli
- 1 kis szál kolbász
- petrezselyemzöld
- vöröshagyma
- zsír/olaj
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
Zsírban vagy olajban az apróra felkockázott vöröshagymát, krumplit és kolbászt átfuttatom. Mikor kis színt kap a krumpli, félrehúzom, pirospaprikával megszórom, hideg vízzel felengedem, és visszateszem főni. Mikor megpuhult minden, világos rántást készítek petrezselyemzölddel. Összeforralom, sózom és kész is a borsófőzelék.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept