Hamis vadas borjúszlettel, makarónival
Édesapám régi kedvence.
Hamis vadas borjúszlettel, makarónival
Hozzávalók 4 személyre
- 4 szelet hús (kb. fél kg)
- 20 dkg makaróni
- 4 dkg zsír
- 1/4 kg zöldség
- 1 citrom
- 2 dl tejföl
- 2 dkg cukor
- 2 dkg liszt
- só
- bors
Elkészítés:
A hússzeleteket befűszerezem, a karikára vágott zöldséggel puhára párolom. Zsírban cukrot pirítok, hozzákeverem a lisztet, kissé barnítom, majd a hús, az áttört zöldség, a citromlé és a tejföl következik. Az egészet jól felforralom, ízlés szerint fűszerezem, és sós vízben főzött makarónival tálalom.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept