no

Hamis vadas borjúszlettel, makarónival

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Édesapám régi kedvence.

Hamis vadas borjúszlettel, makarónival

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 szelet hús (kb. fél kg)
  • 20 dkg makaróni
  • 4 dkg zsír
  • 1/4 kg zöldség
  • 1 citrom
  • 2 dl tejföl
  • 2 dkg cukor
  • 2 dkg liszt
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A hússzeleteket befűszerezem, a karikára vágott zöldséggel puhára párolom. Zsírban cukrot pirítok, hozzákeverem a lisztet, kissé barnítom, majd a hús, az áttört zöldség, a citromlé és a tejföl következik. Az egészet jól felforralom, ízlés szerint fűszerezem, és sós vízben főzött makarónival tálalom.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük