Halkrémleves

Ez is érdekelhet

3 ok, hogy miért legyen úti célod Hajdúszoboszló (x)

Családi programajánló: irány a Tereza, irány Mexikó! (x)

Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

beauty and style

3 tévhit a házasság első évéről: senkinél sem törvényszerűek »

3 divatos táska, amiben nem csak egy zsebkendő fér el: az apró retikül ellentéte, mégis sokan imádják »

Füstös szemsmink 50 felett: nem öregít, ha így kerül fel »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A halból - változatosan.

Halkrémleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50dkg halfilé
  • 3db halfej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 póréhagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 paradicsom
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 konzerv paradicsompüré
  • 3 szál petrezselyem
  • 1 babérlevél
  • 1 rozmaring
  • 1 csipet csilipor
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a pórét, a répát, kevergetve lepirítjuk, majd beletesszük a halat, fokhagymát, és pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét, a fűszereket, felöntjük vízzel, és fedő nélkül forraljuk, a fejet kidobjuk, a halat, és a zöldségeket, mixerrel pürésítjük. A sűrítményt tovább főzzük. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

Ezt is szeretjük