Halkrémleves

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style
retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A halból - változatosan.

Halkrémleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50dkg halfilé
  • 3db halfej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 póréhagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 paradicsom
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 konzerv paradicsompüré
  • 3 szál petrezselyem
  • 1 babérlevél
  • 1 rozmaring
  • 1 csipet csilipor
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a pórét, a répát, kevergetve lepirítjuk, majd beletesszük a halat, fokhagymát, és pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét, a fűszereket, felöntjük vízzel, és fedő nélkül forraljuk, a fejet kidobjuk, a halat, és a zöldségeket, mixerrel pürésítjük. A sűrítményt tovább főzzük. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

Ezt is szeretjük