Halkrémleves
A halból - változatosan.
Halkrémleves
Hozzávalók 4 személyre
- 50dkg halfilé
- 3db halfej
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 póréhagyma
- 1 sárgarépa
- 1 paradicsom
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 konzerv paradicsompüré
- 3 szál petrezselyem
- 1 babérlevél
- 1 rozmaring
- 1 csipet csilipor
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a pórét, a répát, kevergetve lepirítjuk, majd beletesszük a halat, fokhagymát, és pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét, a fűszereket, felöntjük vízzel, és fedő nélkül forraljuk, a fejet kidobjuk, a halat, és a zöldségeket, mixerrel pürésítjük. A sűrítményt tovább főzzük. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept