Halkrémleves

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A halból - változatosan.

Halkrémleves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50dkg halfilé
  • 3db halfej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 póréhagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 paradicsom
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 konzerv paradicsompüré
  • 3 szál petrezselyem
  • 1 babérlevél
  • 1 rozmaring
  • 1 csipet csilipor
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

Felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a pórét, a répát, kevergetve lepirítjuk, majd beletesszük a halat, fokhagymát, és pirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét, a fűszereket, felöntjük vízzel, és fedő nélkül forraljuk, a fejet kidobjuk, a halat, és a zöldségeket, mixerrel pürésítjük. A sűrítményt tovább főzzük. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

Ezt is szeretjük