Csirkemell sörös panírban

Ez is érdekelhet

Pikali Gerda hisz a sors erejében: mindenkinek megvan a maga feladata, amit be kell teljesítenie (x)

Házépítési kisokos: ha még nincs elképzelésed az új otthonodat illetően (x)

Zöldebb iskolát a gyermekeinknek: csatlakozz egy nagyszerű jótékonysági programhoz! (x)

Mitől olyan jók a kézműves termékek? (x)

beauty and style

7 körömtrend, ami nagyon erős lesz ősszel: már most sokan választják ezeket a manikűröket »

7 apróság, amitől olcsó hatást kelt a cipőd, hiába költöttél rá sokat »

Nem mindegy, milyen szögből fényképeznek: több centit lecsalhatsz így a derekadból »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg csirkemell
  • bacon
  • 1 hagyma
  • 1 doboz sör
  • 4 tojás
  • 20 dkg liszt
  • csirke fűszersó
  • 40 dkg trappista sajt
  • grillpálca
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket 1,5 centis kockákra vágjuk, akárcsak a sajtot és a bacont. Kétféle rudat készítünk - egyiken hús, bacon, hagyma, másikon csak hús és sajt legyen. A húst lefűszerezzük, a grillpálcára elkezdjük ráhúzni. Először a húst, utána a sajtot, és így tovább - hússal zárjuk le. A másik verziónál hús, bacon, hagyma a sorrend - a hússal zárom le itt is. Amikor már kész van az egész, akkor a hűtőbe teszem 1 órára. Sütés előtt elkészítem a sörös tésztát. A tojásokat felverem villával, megsózom, öntök hozzá egy kis sört, majd egy kevés lisztet. Úgy készítjük, mint a palacsintatésztát csak egy kicsit sűrűbbre. A húsokat lisztbe forgatom, majd a masszába, és forró olajban kisütöm. Bármivel tálalható, én krumplipürével, vagy zöldségekkel kínálom.

Ezt is szeretjük