Töltött zokni
Töltött zokni
Hozzávalók 4 személyre
- 4 szelet szép, rántani való, akármilyen hús
Panírozáshoz
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- Minden, ami maradék a hűtőben: pl. kis bacon, zöldborsó, sonka, vaj, gomba stb. Akármi, ami ehető, sajt
Elkészítés:
A húsokat kicsit megütögetem, mindkét oldalon. Sózom borsozom.
Úgy panírorom be, hogy 2 szelet húst összerakok. Így a 4 szeletből 2 panírozott húsom lesz.
Hagyományos módon kisütöm őket forró olajban.
Ezután jön a lényeg.
A kisütött húsokat szétválasztom.
Így kapok 4 szelet, az egyik-egyik oldalán paníros húst.
A nem paníros oldalt picit megkenem vajjal, majd megpakolom minden maradékkal, ami van.
Persze lehet készülni is rá. Valamilyen zöldség, felvágott (sonka), szalonna. A tetejét viszont mindenképpen sajtozni kell.
Az egészet előmelegített sütőben összesütjük.
A kész termék egy nagyon finom cipőhöz és benne lévő valamihez hasonlító étel.
Jó étvágyat !!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept