Újhagymával göngyölt karaj
Újhagymával göngyölt karaj
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg csontozott karaj
- 1 csokor újhagyma
- só
- bors
- kötözőzsinór
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A húst felénél bevágjuk, kettéhajtjuk, ismét bevágjuk, és kihajtjuk, sózzuk, őrölt borssal megszórjuk mindkét oldalát. Ráhelyezzük a negyedbe vágott újhagymákat, a húst feltekerjük, szorosan megkötözzük. Egy serpenyőt felhevítünk, kevés olajat öntünk bele, körbesütjük a húst, majd 200 fokos sütőben sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept