no

Borsós krumplileves

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Borsós krumplileves

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 liter víz
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • Petrezselyem
  • Kis zellergumó + zellerlevél
  • 4 nagyobb krumpli
  • 1/2 kg borsó
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • Pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

Zsírt vagy olajat felhevítünk, hozzátesszük a kettévágott hagymát, kicsit pirítjuk. Majd a kockára vágott krumplival és a karikára szelt sárga- és fehérrépával, zellerrel is együtt pirítjuk. Amikor kis színt kap, hozzátesszük az apróra vágott petrezselymet, a pirospaprikát, és hozzáöntjük a vizet, majd a borsót. Amikor felforr, ízlés szerint sózzuk. Húsleveskockával fokozhatjuk az ízhatást. Levestésztával is dúsíthatjuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük