Tárkonyos pulykaraguleves
Tárkonyos pulykaraguleves
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg pulykamell
- 1 szál fehérrépa
- 1 karalábé kockára vágva
- 4 szál sárgarépa
- 40 dkg zöldborsó
- 2 ek olívaolaj
- 3 dl tejföl
- só
- bors
- vegeta
- szárított vagy friss tárkony
- lestyán
- petrezselyem
Elkészítés:
Az olajon félkészre pároljuk az apróra vágott húst. Kockára vágjuk a karalábét, a sárgarépát, a fehérrépát. A zöldségeket hozzáadjuk a húshoz, majd felöntjük kb. 3 liter vízzel, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel, vegetával ízesítjük. Amikor a hús egy kicsit puhább, akkor adjuk hozzá a zöldborsót. Amikor elkészült, akkor behabarjuk tejföllel, és hozzáadjuk a tárkonyt.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept