Tárkonyos pulykaraguleves

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tárkonyos pulykaraguleves

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg pulykamell
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 karalábé kockára vágva
  • 4 szál sárgarépa
  • 40 dkg zöldborsó
  • 2 ek olívaolaj
  • 3 dl tejföl
  • bors
  • vegeta
  • szárított vagy friss tárkony
  • lestyán
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Az olajon félkészre pároljuk az apróra vágott húst. Kockára vágjuk a karalábét, a sárgarépát, a fehérrépát. A zöldségeket hozzáadjuk a húshoz, majd felöntjük kb. 3 liter vízzel, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel, vegetával ízesítjük. Amikor a hús egy kicsit puhább, akkor adjuk hozzá a zöldborsót. Amikor elkészült, akkor behabarjuk tejföllel, és hozzáadjuk a tárkonyt.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük