no

Erzsébet pecsenye

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erzsébet pecsenye

Hozzávalók 4 személyre

  • 6-8 szelet karaj vagy tarja
  • fél kg darált sertéshús
  • fél kg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • piros paprika
  • 1 nagy doboz tejföl
  • 2 evőkanál mustár
Recept idők

Elkészítés:

A húst vékonyra kiverjük, sózzuk borsozzuk, a hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk paprikával és hozzáadjuk a gombát. Fűszerezzük és addig pároljuk, míg a levét elfőtte. Ezután hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig pároljuk és egy kissé lepirítjuk. A hússzeletek felére teszünk a gombás húsos töltelékből, ráhajtjuk a másik felét és fogvájóval összetűzzük. Lisztbe forgatjuk és serpenyőben mindkét felét kissé átsütjük. Ezután tűzálló tálra tesszük-, ha marad a töltelékből azt melléje rakjuk- a tejfölt elkeverjük a mustárral, kissé beforraljuk, a húsra öntjük és sütőben készre pároljuk. Párolt rizs illik hozzá.Jó étvágyat!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük