Erzsébet pecsenye

Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Leesett az internetezők álla a fiatal nő fotójától: mitől néz ki így a bőre? »

Így teheted még különlegesebbé a fekete rúzst: csodálatos, ezüstös smink »

Az éjszaka királynőjeként pózol Gisele Bündchen: a 38 éves modell ilyen gyönyörű »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Erzsébet pecsenye

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6-8 szelet karaj vagy tarja
  • fél kg darált sertéshús
  • fél kg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • piros paprika
  • 1 nagy doboz tejföl
  • 2 evőkanál mustár
Recept idők

Elkészítés:

A húst vékonyra kiverjük, sózzuk borsozzuk, a hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk paprikával és hozzáadjuk a gombát. Fűszerezzük és addig pároljuk, míg a levét elfőtte. Ezután hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig pároljuk és egy kissé lepirítjuk. A hússzeletek felére teszünk a gombás húsos töltelékből, ráhajtjuk a másik felét és fogvájóval összetűzzük. Lisztbe forgatjuk és serpenyőben mindkét felét kissé átsütjük. Ezután tűzálló tálra tesszük-, ha marad a töltelékből azt melléje rakjuk- a tejfölt elkeverjük a mustárral, kissé beforraljuk, a húsra öntjük és sütőben készre pároljuk. Párolt rizs illik hozzá.Jó étvágyat!

Ezt is szeretjük