Zöldséges rántott palacsinta

Ez is érdekelhet

Egyre népszerűbb Magyarországon a biztonságos látásjavító lézerkezelés: gyors és fájdalommentes (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Hogyan viseld a legginset, hogy sikkes legyen? 6 divatos szettet mutatunk »

Sál 25 módon: jól mutatnak, és nem nehéz megkötni őket »

Ezt a képet mentsd le, ha esküvőd lesz: segít a ruhaválasztásban »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Zöldséges rántott palacsinta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db vékony palacsinta
  • 2 db zsenge kis cukkini
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • kevés olaj
  • bors
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
Recept idők

Elkészítés:

A cukkinit és a gombát meghámozzuk és apróbb kockára felvágjuk. A hagymát szintén felkockázzuk. Kevés olajat forrósítunk, majd üvegesre pároljuk benne a hagymát, utána hozzáadjuk a cukkinit és a gombát. Sóval, borssal ízesítjük, majd nagy lángon hirtelen lepirítjuk az egészet. Nem kell túlságosan puhára párolni, elég ha kissé \"ress\" marad a zöldség. Mikor kész a zöldség, langyosra hűtjük. A palacsintákra teszünk egy kevés reszelt sajtot, ráhalmozunk a töltelékből, majd ismét megszórjuk a zöldségek tetejét egy kis reszelt sajttal, és úgy tekerjük fel a palacsintákat, mint a Hortobágyinál szokás. Bepanírozzuk a kész palacsintabatyukat, majd bő, forró olajban arany barnára sütjük. Zöldsalátával, tartármártással tálaljuk.

Ezt is szeretjük