Csirke jonatán módra

Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Helena Christensen 50 évesen sem szégyenlősködik: bőrruhában mutatta meg észbontó alakját »

Felemás csizmát vett fel, de nem feledékenységből: újra terjed a vidám trend »

Nem találunk szavakat a hímzett napszemüvegre: Ulyana Sergeenko nagyot alkotott »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csirke jonatán módra

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 kisebb csirkecomb
  • 4 fej vöröshagyma
  • 5 kisebb alma
  • 40 dkg savanyú káposzta
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 2 dl tejföl
  • 2 ek olaj
  • 2 ek liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál reszelt szerecsendió
  • só és törött bors
Recept idők

Elkészítés:

Közepes nagyságú tepsiben elterítjük a karikákra vágott hagyma felét. Megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal.
Héjastól vékonyra karikázunk 2 megmosott, kicsumázott almát.
Erre rászórjuk az apróra vágott, levétől kicsavart savanyú káposzta felét, majd sorban, egymás mellé ráhelyezzük a megsózott, megborsozott, kevés lisztbe mártott, félbe vágott csirkecombokat.
Erre a megmaradt hagymakarika, 2 alma karikázva és a maradék savanyú káposzta kerül.
Fontos a sorrend!
A káposztára karikázzuk a megmaradt 1 db almát és reszelt sajttal meghintjük az egészet.
Az olajjal , a zúzott fokhagymával és a sóval elkevert tejfölt rálocsoljuk. Alufóliával letakarva, előmelegített sütőben 1 órán keresztül sütjük, majd a fóliát levéve róla, pirosra pirítjuk.
Vigyázat! Nem szabad megbarnítani.

Ezt is szeretjük