Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával
Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával
Hozzávalók 4 személyre
- 30 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg fetasajt
- 3 nagyobb édesburgonya
- 1 szál répa
- 6 ek olívaolaj
- só
Elkészítés:
Az édesburgonyákat és a répát meghámozom, felkockázom. Egy hőálló üvegedénybe teszem, majd meglocsolom 3 ek olívaolajjal, összeforgatom. Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig lefedve sütöm. Ezalatt a húst apró darabokra vágom, 3 ek olajon megsütöm (kb. 10 percig),
kicsit megsózom. A fetasajtot is felkockázom. Miután letelt a 20 perc, a sütőből kiveszem az edényt, és a húst illetve a fetát beleforgatom a burgonyás-répás keverékbe. Ezután újabb 20 percig sütöm - fedő nélkül.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept