Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával
Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával
Hozzávalók 4 személyre
- 30 dkg csirkemellfilé
- 20 dkg fetasajt
- 3 nagyobb édesburgonya
- 1 szál répa
- 6 ek olívaolaj
- só
Elkészítés:
Az édesburgonyákat és a répát meghámozom, felkockázom. Egy hőálló üvegedénybe teszem, majd meglocsolom 3 ek olívaolajjal, összeforgatom. Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig lefedve sütöm. Ezalatt a húst apró darabokra vágom, 3 ek olajon megsütöm (kb. 10 percig),
kicsit megsózom. A fetasajtot is felkockázom. Miután letelt a 20 perc, a sütőből kiveszem az edényt, és a húst illetve a fetát beleforgatom a burgonyás-répás keverékbe. Ezután újabb 20 percig sütöm - fedő nélkül.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept