Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával

Ez is érdekelhet

Nemzetközi ízélményekkel vár a budapesti ÁRKÁD (x)

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

beauty and style

Egyszerű ételek, amik felgyorsítják az öregedést: a reggeli pirítósban sem bízhatunk »

Sikkes és nőies: mutatjuk a legszebb virágmintás blúzokat, árral, lelőhellyel »

Mintás mintással? Ezt a szabályt kövesd, hogy nőies legyen az összhatás »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csirkefalatok fetasajtos édesburgonyával

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg fetasajt
  • 3 nagyobb édesburgonya
  • 1 szál répa
  • 6 ek olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Az édesburgonyákat és a répát meghámozom, felkockázom. Egy hőálló üvegedénybe teszem, majd meglocsolom 3 ek olívaolajjal, összeforgatom. Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig lefedve sütöm. Ezalatt a húst apró darabokra vágom, 3 ek olajon megsütöm (kb. 10 percig),
kicsit megsózom. A fetasajtot is felkockázom. Miután letelt a 20 perc, a sütőből kiveszem az edényt, és a húst illetve a fetát beleforgatom a burgonyás-répás keverékbe. Ezután újabb 20 percig sütöm - fedő nélkül.

Ezt is szeretjük