Mézes-mustáros csirke házilag

Ez is érdekelhet

Oda a kontroll, oda az önbizalom: mi állhat a gyakori vizelési inger mögött? (x)

Fontos ügy mellé állt a Tesco: Nézd meg, kik a támogatott szervezetek! (x)

Egy kattintás, és kész a bevásárlás: csak 1 forint a kiszállítás (x)

beauty and style

30 perc táncos edzés a sztáredzővel: ezt a tornát nem unod meg soha »

A legbanálisabb okok a zsíros haj hátterében: ezekre nem is gondolnál »

Minden eddiginél nőiesebb az új retró trend: ez lesz az ősz nagy durranása »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Mézes-mustáros csirke házilag

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db csirke felsőcomb
  • 4-5 ek.mustár
  • 4-5 ek.méz
  • kevés balzsamecet
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kg burgonya
  • bors
  • kakukkfű
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat beleforgatjuk a mustáros-mézes ecetes pácba, és frissen őrölt borssal, sóval ízesítjük.Félretesszük kb. 1 órát pihenni. Közben daraboljuk fel a nyers burgonyát, héjában karikázzuk fel a hagymát. A húst a páclével együtt borítsuk egy tepsibe. Tegyük rá a burgonyát,és a hagymát, locsoljuk meg egy kevés olajjal, majd az egészet jól keverjük össze. Sózzuk illetve adjunk még hozzá egy kevés mustárt, borsot, és szórjunk rá kakukkfüvet. Alufóliával lefedjük a tepsit, előmelegített sütőbe tesszük, és 200 c-on sütjük 35 percig. Végül alufóliát levéve hagyjuk még 10-15 percig sülni. Ha megpuhult,fordítsuk meg a húsokat.

Ezt is szeretjük