Különleges olívabonbon
Különleges olívabonbon
Hozzávalók 4 személyre
- 150g magozott fekete olívabogyó
- 150g 90%-os étcsoki
- 30g tormás krémsajt
- 50-60 db fogpiszkáló
- A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)
Elkészítés:
A bogyókat megtöltjük a krémsajttal. A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben - egy nagyobb lábasban - megolvasztjuk. A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki. Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.
Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.
Az a legjobb, ha előre nem mondjuk mi ez, és csak figyeljük a vendégek arckifejezéseit.
Ezt most találtam ki , de szerintem még gyártani is fogják és a chilis csokit lekörözi!
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept