Különleges olívabonbon

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Különleges olívabonbon

Hozzávalók 4 személyre

  • 150g magozott fekete olívabogyó
  • 150g 90%-os étcsoki
  • 30g tormás krémsajt
  • 50-60 db fogpiszkáló
  • A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)
Recept idők

Elkészítés:

A bogyókat megtöltjük a krémsajttal. A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben - egy nagyobb lábasban - megolvasztjuk. A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki. Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.
Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.
Az a legjobb, ha előre nem mondjuk mi ez, és csak figyeljük a vendégek arckifejezéseit.
Ezt most találtam ki , de szerintem még gyártani is fogják és a chilis csokit lekörözi!

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük