Gyöngyhagymás sült tarja

Ez is érdekelhet

3 ok, hogy miért legyen úti célod Hajdúszoboszló (x)

Családi programajánló: irány a Tereza, irány Mexikó! (x)

Márciustól még több kedvezmény vár: csak a PIN-kódod kell hozzá (x)

Fedezd fel a gőzállomást, mellyel a vasalás gyorsabb, mint valaha! (x)

beauty and style

3 divatos táska, amiben nem csak egy zsebkendő fér el: az apró retikül ellentéte, mégis sokan imádják »

Füstös szemsmink 50 felett: nem öregít, ha így kerül fel »

Ettől olyan feszes Naomi Campbell teste: 48 évesen ilyen keményen edz »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyöngyhagymás sült tarja

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet tarja
  • őrölt színes bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fél dl olaj

A raguhoz

  • 70 dkg burgonya
  • 4 dl olaj a sütéshez
  • 1 kis üveg savanyú gyöngyhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst bevágjuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. Meglocsoljuk olajjal, és 1 éjszakán át pácoljuk. A raguhoz a burgonyát kockákra daraboljuk, és forró olajban pirosra sütjük. A gyöngyhagymát leszűrjük, 2 evőkanálnyi forró olajon megpirítjuk, megszórjuk aprított petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk, és a sült burgonyával összeforgatjuk. A pácolt hússzeleteket forró serpenyőben pirosra sütjük.

Ezt is szeretjük