Gyöngyhagymás sült tarja

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Amiért a tej nem jó a bőrnek: tudományosan is igazolva »

Hatékony, házi praktikák korpa ellen: 4 tipp az egészséges fejbőrért »

Bőrápoló olajok kismamáknak striák ellen: gyengéd, de mély ápolást adnak »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Gyöngyhagymás sült tarja

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 szelet tarja
  • őrölt színes bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fél dl olaj

A raguhoz

  • 70 dkg burgonya
  • 4 dl olaj a sütéshez
  • 1 kis üveg savanyú gyöngyhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • őrölt bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst bevágjuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítjük. Meglocsoljuk olajjal, és 1 éjszakán át pácoljuk. A raguhoz a burgonyát kockákra daraboljuk, és forró olajban pirosra sütjük. A gyöngyhagymát leszűrjük, 2 evőkanálnyi forró olajon megpirítjuk, megszórjuk aprított petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk, és a sült burgonyával összeforgatjuk. A pácolt hússzeleteket forró serpenyőben pirosra sütjük.

Ezt is szeretjük