Pulyka cserépben egyszerűen
Pulyka cserépben egyszerűen
Hozzávalók 8 személyre
- 2 kg pulykamell - egész
- 1 nagyobb zacskó bacon
- só
- 1 alma
Elkészítés:
A cserépedényt legalább fél órával a sütés előtt áztassuk be. A pulykamellet alaposan sózzuk be, ne sajnáljuk a sót. Betekerjük a húst baconnel, amilyen szorosan csak lehet. Belehelyezzük a cserépbe, egy almát teszünk mellé. Először kisebb lángon puhítjuk, majd addig sütjük, amíg szép piros lesz. Ha a bacon nagyon elégne, vegyük le.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept