Méteres hús

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Krisztofer már szalad (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Szuper egyszerű félkonty sietős napokra: 5 perc alatt elkészülsz vele »

A ballonkabát egy nő szekrényéből sem hiányozhat: karcsúsít és sokoldalúan viselhető »

Sok mindenre jó a teafaolaj, de nem mindegy, hogy használod »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Méteres hús

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1kg csont nélküli karaj
  • 50dkg darált hús
  • 20 dkg sajt
  • 2 db zsemle
  • 2db tojás
  • fokhagyma
  • bors
  • kis kömény
Recept idők

Elkészítés:

Az ujjnyi vastag hússzeleteket enyhén sózzuk, a darált húsból az áztatott zsemlékkel, fűszerekkel, tojással hagyományos fasírtot készítünk. Kiolajozunk egy tepsit,majd a végénél elkezdjük rétegezni. Előbb egy szelet hús, majd kb.ugyanolyan vastagon fasírt massza, majd jöhet egy szelet sajt,így folytatjuk,míg tart az alapanyag,ízlésesen eligazítjuk fóliával letakarjuk kb 45 percig 180 c-on sütjük,majd a fóliát eltávolítva szép pirosra sütjük.
Ferdén kezdjük szeletelni,mint a méteres kalácsot,hidegen,melegen egyaránt finom.
Hasábburgonyával,vagy rizzsel tálaljuk.

Ezt is szeretjük