Csülkös egytál

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Tippek gyors körömnövekedéshez: nincs többé repedezés és letörés »

Új trend a szépségápolásban: jön az N-beauty, ami az egyszerűségre törekszik »

Kleopátra is ezt használta a fürdőszobában: a fekete köménymag olaj kívül-belül szépít »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csülkös egytál

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60dkg sertéslapocka csülökkel
  • 15dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt fekete bors,
  • 3db babérlevél
  • 3db borókabogyó
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál fűszerpaprika
  • 20dkg savanyú káposzta
  • 1db sárgarépa
  • 1db petrezselyem
  • 3 evőkanál árpagyöngy
  • 15 dkg előfőzött fehérbab
  • tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A húst kockákra vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra, és kiolvasztjuk, a felaprított hagymát megfuttatjuk rajta, a húst hozzáadjuk, és közepes lángon kevergetve pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, babérlevéllel, borókabogyóval,zúzott fokhagymával fűszerezzük, kevés vizet öntünk alá, és lefedve, kis lángon pároljuk. A vége felé zsírjára pirítjuk, majd a paprikával meghintjük. A káposztát hideg vízzel átöblítjük, majd a húshoz adjuk, kevés vizet aláöntve tovább pároljuk. A zöldségeket kockákra vágjuk, és az árpagyöngggyel együtt, a káposztás húshoz adjuk, fedő alatt tovább pároljuk, végül a babot is hozzáadjuk, és készre főzzük. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk.

Ezt is szeretjük