Csülkös egytál

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Frissítő, pórusösszehúzó arcmaszk 2 perc alatt: a reggeli rohanásba is belefér »

Túlsúlyos, de megtalálta a nőies oldalát: Tess Holliday imád öltözködni »

Szoknya és kabát nőiesen: így lehetsz csinos a téli rétegekben »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Csülkös egytál

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60dkg sertéslapocka csülökkel
  • 15dkg füstölt szalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • őrölt fekete bors,
  • 3db babérlevél
  • 3db borókabogyó
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál fűszerpaprika
  • 20dkg savanyú káposzta
  • 1db sárgarépa
  • 1db petrezselyem
  • 3 evőkanál árpagyöngy
  • 15 dkg előfőzött fehérbab
  • tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A húst kockákra vágjuk, a szalonnát vékony csíkokra, és kiolvasztjuk, a felaprított hagymát megfuttatjuk rajta, a húst hozzáadjuk, és közepes lángon kevergetve pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, babérlevéllel, borókabogyóval,zúzott fokhagymával fűszerezzük, kevés vizet öntünk alá, és lefedve, kis lángon pároljuk. A vége felé zsírjára pirítjuk, majd a paprikával meghintjük. A káposztát hideg vízzel átöblítjük, majd a húshoz adjuk, kevés vizet aláöntve tovább pároljuk. A zöldségeket kockákra vágjuk, és az árpagyöngggyel együtt, a káposztás húshoz adjuk, fedő alatt tovább pároljuk, végül a babot is hozzáadjuk, és készre főzzük. Tálaláskor tejföllel meglocsoljuk.

Ezt is szeretjük