Karalábélepény

Ez is érdekelhet

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

beauty and style

Miért imádjuk a karácsonyi pulcsikat? (x) »

7 karácsonyi bőrápoló csomag, amiből érződik a gondoskodás – Nem ciki, ha a fa alá kerülnek »

Lórúgás az anyagcserének: frissítő mentaturmix ínyenceknek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Karalábélepény

Hozzávalók 2 személyre:

  • 2 nagyobb karalábé
  • 1 tojás
  • 2-3 ek.liszt
  • bors
  • ételízesítő
  • 3 ek főzőmargarin
Recept idők

Elkészítés:

A megtisztított karalábét finomra reszeljük. Tálba tesszük, ráütjük a tojásokat, és annyi liszttel keverjük össze, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk. Jól megfűszerezzük (só,bors,ételízesítő). Serpenyőben 3 ek margarint olvasztunk és kb.evőkanálnyi masszát halmozunk bele. Elsimítjuk,és a lepény mindkét oldalát ropogósra sütjük.

Ezt is szeretjük