Vasi dödölle

Ez is érdekelhet

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

Tavaszi Vásárlási Maraton a Premier Outletben! (x)

Nagyszerű kezdeményezéssel támogatja a helyi közösségeket a Tesco (x)

beauty and style

Lapos a talpuk, mégis elképesztően nőiesek: 4 kényelmes cipőfazon az esküvőre »

Ezért jó, ha a testápoló illata megegyezik a parfümével: így marad tartós a bőrön az Eau de Toilette »

Az 53 éves Cindy Crawford még mindig tud meglepetést okozni: bakancsban is eszméletlenül dögös »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Vasi dödölle

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1,5 kg burgonya
  • 30dkg liszt
  • 2 fej vöröshagyma
  • olaj
  • 1 tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A kockára vágott burgonyát feltesszük főni annyi vízben, hogy egy ujjnyira ellepje.
A megfőtt burgonyát a levében összetörjük, hogy kásaszerű legyen,megsózzuk.
A lisztet hozzáadjuk, jól elkeverjük, szinte dagasztjuk a fakanállal. Hagyjuk pihenni pár percig.
A vöröshagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, és az olajban aranysárgára pirítjuk. Egy lábas aljára kevés hagymás olajat teszünk, és a masszából olajos kanállal nagy galuskákat szaggatunk. Ismét meglocsoljuk a hagymás olajjal, és ezt addig folytatjuk míg a massza tart.Fogyasztás előtt sütőben egy kicsit megpiríthatjuk. Ha kész, tejföllel meglocsolva fogyasztjuk.

Ezt is szeretjük