Almás-céklasaláta
Almás-céklasaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 cékla
- 3 alma
- 5 dl tejföl
- mustár
- citromlé
- só
- méz
- fehérbors
Elkészítés:
Az almát és a céklát meghámozzuk,és lereszeljük.
5 dl tejfölt, 3 ek .mustárral, 3ek.mézzel, 2 ek citromlével, sóval, borssal kikeverünk és az almás céklára öntjük, jól összekeverjük. Hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
húsok mellé tálaljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept