Kuszkusszal töltött pritamin
- Kiderült, mi alapján válogatnak a magyarok a kozmetikumok között: nőtt a természetes alapanyagok iránti érdeklődés »
- 4 legendás filmcsillag, akinek a szépsége örök: vonzó kisugárzásukon nem fogott az idő »
- A ’90-es évek gyönyörű szupermodellje szinte semmit sem változott: csodás képeken a 49 éves Shalom Harlow »

- Te felismered ezt a KRESZ-táblát? 8 kérdés, amire tudni kell a választ a közlekedésben
- Bajban lesz, aki felújít vagy építkezik 2023-ban: erre sokan nem is gondolnak, pedig kellene
- Melyik folyó mellett van Barcs? 8 fogós kérdés Magyarország földrajzáról
- Fejezd be a régi mondást: a hazug embert hamarabb...
- Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után
Kuszkusszal töltött pritamin
Hozzávalók 2 személyre
- 0, 25 kg kuszkusz
- 1 húsleves kocka
- 1 kicsi padlizsán
- 2 db pritamin
- 1 csomag feta sajt
- olívabogyó
- mentalevél
Elkészítés:
Húsleveskockát melegvízbe tesszük, majd amikor felolvadt a kocka, beletesszük a kuszkuszt 10-15 percre, amíg megszívja magát. Ez alatt az idő alatt a padlizsánt meghámozzuk és felaprózzuk kicsi kockákra vágjuk és tepsiben megsütjük. Felkockázzuk a fetasajtot, félbe vágjuk az olívabogyót és friss mentalevelet aprítunk rá. Miután elkészültünk az aprításokkal és a kuszkusz is megszívta magát a húsleves lével, összeforgatjuk az alapanyagokat és a félbevágott pritaminpaprikákat megtöltjük vele. Az így elkészült színes kis csomagokat még sütőben, vagy tepsiben megfonnyasztjuk.



Szakácskönyv egy kis extrával!
Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Még több recept