Gránátalmás-diós saláta
Gránátalmás-diós saláta
Hozzávalók 4 személyre
- 1 salátamix
- 1 gránátalma összes magja
- ¾ csésze dió, durvára vágva, kissé pirítva
- 1 kisebb fej lilahagyma, apróra szeletelve
- 2 ek. balzsamecet
- 2 ek. friss citromlé
- 1/2 csésze extra szűz olívaolaj
- só, frissen őrölt bors – ízlés szerint
Elkészítés:
Az alapanyagokat készítsük elő (diót pirítsuk meg, facsarjunk citromlét….)! Tegyük egy tálba a hagymát, a balzsamecetet és a citromlét. Öntsük hozzá az olívaolajat, majd ízlés szerint a sót, borsot. Ezt keverjük össze!
Rakjuk egy nagy tálba a salátát, és öntsük le az olívaolajos keverékkel. Forgassuk kicsit össze. Utána tegyük rá a gránátalma magjait és a diót.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept