Tejfölös-citromos csirkecomb

Ez is érdekelhet

Második Esély a Procter and Gamble segítségével (x)

Kirándulnál egyet a családdal vagy csak fitten tartanád magad? Esetleg bebringáznál a munkahelyedre? Válaszd a Riverside 500-at! (x)

Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla a Triumph tavaszi kampányában tündökölnek (x)

Tavaszi feltöltődés Burgenlandban (x)

beauty and style

A szőke színésznő igazi klasszikus szépség: Margot Robbie-ról dögös fotók készültek »

3 villámgyors frizura, ami eltünteti a lenőtt hajtöveket két festés között »

Ráncos a bőre, de ő az öregség ellentéte: a 71 éves Colleen Heidemann minden ízében nő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Tejfölös-citromos csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 db csirkecomb
  • 5-6 dl tejföl
  • 0,5 dl fehérbor
  • 1 citrom
  • őrölt bors
  • szerecsendió
  • majoránna
  • kakukkfű
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a fűszerekkel, és egy kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek jól átjárják.

3 dl tejfölt összekeverünk a borral, majd egy tepsibe öntjük. Ezután egymásmellé a tepsibe helyezzük a befűszerezett csirkecombokat, majd a maradék tejfölt a hús tetejére kenjük.
A citromot gerezdekre vágjuk, és a hús közé tesszük, majd a tepsi tetejét fóliával lefedjük.

Előmelegített sütőbe kell helyezni, majd közepes hőmérsékleten kb. egy óra alatt puhára párolni.

Amikor a hús már kellően megpárolódott, le kell venni a fóliát, majd visszatenni a sütőbe, és szép pirosra sütni.

Ezt is szeretjük