Kókuszkéregben sült csirkeszárny

Ez is érdekelhet

Sasszemklinika - Magyarország vezető szemészeti lézerklinikája túl a 100 000. látásjavító műtéten (x)

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

Feszessé és nagyon puhává teszi a bőrt: olcsó, házi testradír, amihez nem kell semmi különleges »

Ilyen nőies a félhosszú haj az esküvőn: 13 inspiráló frizurát mutatunk »

Olvad a zsír, feszesedik a test: szuperintenzív, 10 perces edzés, ha tényleg nincs időd többre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kókuszkéregben sült csirkeszárny

Hozzávalók 2 személyre:

  • 8 db csirkeszárny
  • 1 citrom leve és héja
  • 5 dkg kókuszreszelék
  • 1 tk curry
  • 1 tk csirke-fűszerkeverék
  • 1/2 tk chili
  • őrölt bors
  • 3-4 ek olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy tálba keverjük össze a fűszereket, a citromlevét és a reszelt héjat, ízlés szerint sót, őrölt borsot, a kókuszreszeléket és az olívaolajat.
Ezután alaposan forgassuk bele a csirkeszárnyakat, és legalább egy fél órát hagyjuk állni, hogy az ízek alaposan átjárják.

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd helyezzük rá a bepácolt csirkeszárnyakat, és kanalazzuk rá a visszamaradt pácot.

Helyezzük előmelegített sütőbe, majd 25-30 perc alatt süssük szép aranybarnára.

Ezt is szeretjük