Kókuszkéregben sült csirkeszárny

Ez is érdekelhet

Fürdőzés még nem volt ilyen izgalmas: Élvezd a nyarat Bükfürdőn! (x)

Operagála - egy romantikus este Vittorio Grigolo sztártenorral (x)

Az új kedvenc teraszunk a 7. kerületben: megnyílik a belvárosi dzsungel! (x)

beauty and style

Antioxidánsokban gazdag, házi arcradír: római köménnyel a ráncok ellen »

4 trend, amitől elbúcsúzhatunk 2019 nyarán: jövőre már nem ez lesz a divat »

Összeér a combja, de így tökéletes a teltkarcsú modell: nem engedi, hogy retusálják az idomait »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kókuszkéregben sült csirkeszárny

Hozzávalók 2 személyre:

  • 8 db csirkeszárny
  • 1 citrom leve és héja
  • 5 dkg kókuszreszelék
  • 1 tk curry
  • 1 tk csirke-fűszerkeverék
  • 1/2 tk chili
  • őrölt bors
  • 3-4 ek olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

Egy tálba keverjük össze a fűszereket, a citromlevét és a reszelt héjat, ízlés szerint sót, őrölt borsot, a kókuszreszeléket és az olívaolajat.
Ezután alaposan forgassuk bele a csirkeszárnyakat, és legalább egy fél órát hagyjuk állni, hogy az ízek alaposan átjárják.

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd helyezzük rá a bepácolt csirkeszárnyakat, és kanalazzuk rá a visszamaradt pácot.

Helyezzük előmelegített sütőbe, majd 25-30 perc alatt süssük szép aranybarnára.

Ezt is szeretjük