Kókuszkéregben sült csirkeszárny
Kókuszkéregben sült csirkeszárny
Hozzávalók 2 személyre
- 8 db csirkeszárny
- 1 citrom leve és héja
- 5 dkg kókuszreszelék
- 1 tk curry
- 1 tk csirke-fűszerkeverék
- 1/2 tk chili
- só
- őrölt bors
- 3-4 ek olívaolaj
Elkészítés:
Egy tálba keverjük össze a fűszereket, a citromlevét és a reszelt héjat, ízlés szerint sót, őrölt borsot, a kókuszreszeléket és az olívaolajat.
Ezután alaposan forgassuk bele a csirkeszárnyakat, és legalább egy fél órát hagyjuk állni, hogy az ízek alaposan átjárják.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd helyezzük rá a bepácolt csirkeszárnyakat, és kanalazzuk rá a visszamaradt pácot.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd 25-30 perc alatt süssük szép aranybarnára.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept