Borókás vaddisznóragu

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

Olcsó, házi gyanta 3 összetevőből, amitől nem lesz kiütéses az érzékeny arcbőr »

Fázós vagy? 10 megszívlelendő öltözködési trükk télre »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Borókás vaddisznóragu

Hozzávalók 4 személyre:

  • Fél dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 60dkg vaddisznócomb
  • őrölt bors
  • 1 kiskanál tört borókabogyó
  • 3 db csilipaprika
  • 1,5dl vörösbor

A körethez

  • 70dkg apró burgonya
Recept idők

Elkészítés:

A forró olajon az apróra vágott hagymákat egy kicsit megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockákra darabolt húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Félig felengedjük vízzel, és ha felforrt, sózzuk, borsozzuk, tört borókabogyóval ízesítjük, és lefedve lassú tűzön félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt csilipaprikát, meglocsoljuk vörösborral, lefedve készre pároljuk. Forrón, főtt parázsburgonyával tálaljuk.

Ezt is szeretjük