Borókás vaddisznóragu

Ez is érdekelhet

Tavaszi nagytakarítás kényelmesen (x)

Könyvajánló – Mazel Tov: Emberek, ételek, élmények (x)

Ünnepeld te is a víz világnapját Budapest legjobb fürdőjében! (x)

Budapest egyedülálló szabadtéri családi játszóparkja újra megnyitja kapuit! (x)

beauty and style

Természetesebbnek hat a műszempilla, ha így teszed fel: apró, de hatásos trükköt mutatunk »

Magyar nő neve díszeleg a leghíresebb modelleké mellett: világsikereket ér el »

Csak ártasz a bőrödnek, ha nem jól használod: egy bőrgyógyász véleménye az arcolajról »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Borókás vaddisznóragu

Hozzávalók 4 személyre:

  • Fél dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 60dkg vaddisznócomb
  • őrölt bors
  • 1 kiskanál tört borókabogyó
  • 3 db csilipaprika
  • 1,5dl vörösbor

A körethez

  • 70dkg apró burgonya
Recept idők

Elkészítés:

A forró olajon az apróra vágott hagymákat egy kicsit megfuttatjuk, hozzáadjuk a kockákra darabolt húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Félig felengedjük vízzel, és ha felforrt, sózzuk, borsozzuk, tört borókabogyóval ízesítjük, és lefedve lassú tűzön félpuhára pároljuk. Hozzáadjuk a felszeletelt csilipaprikát, meglocsoljuk vörösborral, lefedve készre pároljuk. Forrón, főtt parázsburgonyával tálaljuk.

Ezt is szeretjük